Майола – олія для ваших кулінарних шедеврів

Мапа сайтуМапа сайту КонтактиКонтакти

Марокканський салат


6 порцій

0:35 год.

195 ккал.

Рецепти від

  • Білки8 г
  • Жири2 г
  • Вуглеводи40 г
  • Цукор15 г

Інгредієнти:

175 г кускусу
1 пучок зеленої цибулі
1 невеликий нарізаний зелений солодкий перець
10 см нарізаного огірка
175 г консервованого горошку
60 г родзинок
2 апельсина
  Сіль, перець
  Гілочки м’яти для прикраси
  Листя латука

Соус:

  Цедра 1 апельсину
1 ст. ложка різаної свіжої м’яти
150 мл натурального (несолодкого) йогурту

Приготування:

1
Покладіть кускус в миску і залийте кип’ятком на 15 хв.
2
Змішайте кускус з зеленою цибулькою, солодким перцем, огірком, горошком та родзинками. Посоліть та поперчіть.
3
Покладіть в миску інгредієнти для соуса і змішайте. Полийте сумішю кускус і перемішайте.
4
Зріжте шкірку з апельсинів. Наріжте м’якоть сегментами, видаліть плівки.
5
Розкладіть на тарілках листки латука. Розподіліть по тарілках кускус і прикрасьте апельсином. Покладіть поверх апельсинів по гілочці м’яти та подавайте на стіл.

Смачного.

© 2010 ТД "Майола". Усі права застережено.
79018, Україна, м.Львів, вул. Городоцька, 155

Design by VitGroup
Powered by VitGroup CMSBLOG