Майола – олія для ваших кулінарних шедеврів

Мапа сайтуМапа сайту КонтактиКонтакти

Тосканський суп з телятини


4 порції

4:15 год.

420 ккал.

Рецепти від

  • Білки54 г
  • Жири7 г
  • Вуглеводи37 г
  • Цукор5 г

Інгредієнти:

900 г шиї на кості, нарізаної кубиками
1,25 л яловичого бульйону
60 г сухого гороху (попередньо вимоченого 2 год у воді)
600 мл води
60 г промитого ячменю
1 велика морквина, нарізана кубиками
1 невелика ріпа (175 г), нарізана кубиками
1 велика цибулина, нарізана тонкими шматками
1 червона цибулина, нашаткована
100 г нарізаних помідорів
1 гілочка базиліку
100 г вермішелі
  Сіль та білий перець

Приготування:

1
У велику кастрюлю покладіть горох, телятину, влийте бульйону та води і доведіть на слабкому вогні до кипіння. Зніміть накип шумівкою.
2
Після того як вся накип знята, додайте ячмінь та трохи посоліть. Варіть на невеликому вогні 25 хвилин.
3
Покладіть моркву, ріпу, цибулю, помідори та базилік, додайте сіль і перець за смаком. Залишіть на невеликому вогні на 2 години, знімаючи час від часу накип. Зніміть кастрюлю з плити і залиште на 2 години.
4
Поставте кастрюлю на середній вогонь і доведіть суп до кипіння. Засипте вермішель і варіть 12 хвилин. Додайте ще солі та перцю за смаком, вийміть базилік. Розлийте по тарілках і подавайте.

Смачного.

© 2010 ТД "Майола". Усі права застережено.
79018, Україна, м.Львів, вул. Городоцька, 155

Design by VitGroup
Powered by VitGroup CMSBLOG