Майола – олія для ваших кулінарних шедеврів

Мапа сайтуМапа сайту КонтактиКонтакти

Іспанський томатний суп


4 порції

0:30 год.

297 ккал.

Рецепти від

  • Білки8 г
  • Жири13 г
  • Вуглеводи39 г
  • Цукор7 г

Інгредієнти:

4 ст. ложки соняшникової олії Майола
1 нашаткована цибулина
3 подрібнених зубчика часнику
1 солодкий зелений перець, нарізаний
½ ч. ложки порошку чилі
500 г нарізаних помідорів
225 г багету, нарізаного кубиками
1 л овочевого відвару
4 шматка багету
25 г тертого сиру
  Порошок чилі для присипки

Приготування:

1
Розігрійте олію Майола на великій сковорідці. Покладіть цибулю, часник та солодкий перець та тушкуйте на малому вогні, часто помішуючи, 2-3 хвилини.
2
Додайте порошок чилі та помідори і тушкуйте на середньому вогні, поки суміш не загусне. Змішайте з кубиками багету, влийте бульйон та варіть 10-15 хвилин поки зупа не загусне.
3
Приготуйте грінки. Обсмажте шматки багету з обох сторін на грилі. Взбризніть шматочки олією, натріть часником і посипте тертим сиром. Помістіть в гриль ще на 2-3 хвилини. Посипте їх порошком чилі та подавайте з супом до столу.

Смачного.

© 2010 ТД "Майола". Усі права застережено.
79018, Україна, м.Львів, вул. Городоцька, 155

Design by VitGroup
Powered by VitGroup CMSBLOG