Майола – олія для ваших кулінарних шедеврів

Мапа сайтуМапа сайту КонтактиКонтакти

Гарбузово-апельсинний суп


4 порції

0:50 год.

111 ккал.

Рецепти від

  • Білки2 г
  • Жири6 г
  • Вуглеводи5 г
  • Цукор4 г

Інгредієнти:

2 ст. ложки соняшникової олії Майола або оливкової
2 середні нашатковані цибулини
2 подрібнених зубчика часнику
900 г гарбуза, почищеного нарізаного кубиками
1,5 л овочевого відвару або курячого бульйону
  Дрібно натерта цедра та сік 1 апельсина
3 ст. ложки свіжого тим’яну
150 мл молока
  Сіль та перець
  Хліб зі скоринкою до зупи

Приготування:

1
Розігрійте олію Майола у великій кастрюлі. Покладіть цибулю та смажте 3-4 хвилини. Додайте часник та гарбуз і готуйте ще 2 хвилини, часто помішуючи.
2
Влийте кип’ячий відвар чи бульйон, додайте цедру та сік апельсина та 2 столові ложки тим’яну. Варіть на невеликому вогні 20 хвилин, поки гарбуз не змякне.
3
В міскері доведіть суміш до однорідного стану. Приправте за смаком. Влийте знову суп в кастрюлю та додайте молоко. Дайте супу прогрітися 2-3 хвилини не доводячи до кипіння.
4
Посипте перед подачею на стіл рештою тим’яну. Розлийте по теплих тарілках і подайте до супу свіжого хрусткого хліба.

Смачного.

© 2010 ТД "Майола". Усі права застережено.
79018, Україна, м.Львів, вул. Городоцька, 155

Design by VitGroup
Powered by VitGroup CMSBLOG