Майола – олія для ваших кулінарних шедеврів

Мапа сайтуМапа сайту КонтактиКонтакти

Гороховий суп з йогуртом та м’ятою


4 порції

0:35 год.

304 ккал.

Рецепти від

  • Білки10 г
  • Жири7 г
  • Вуглеводи26 г
  • Цукор9 г

Інгредієнти:

2 ст. ложки соняшникової олії Майола
2 цибулини очищені та нарізані
225 г картоплі очищеної на крупно нарізаної
2 очищених зубчики часнику
2,5 см кореня імбиру очищеного і нашаткованого
1 ч. ложка молотого коріандру
1 ч. ложка молотого кмину
1 ст. ложка пшеничної муки
850 мл овочевого відвару
500 г замороженого зеленого горошку
2-3 ст. ложки нарізаної свіжої м’яти
  Сіль та свіжо молотий чорний перець
150 мл нежирного натурального йогурту
½ ч. ложки кукурудзяної муки (крохмалю)
300 мл обезжиреного молока
  Йогурт для заправки (за бажанням)
  Гілочки м’яти для прикраси

Приготування:

1
Розігрійте олію Майола в кастрюлі, покладіть цибулю і картоплю та готуйте на невеликому вогні 3 хвилини. Додайте часник, імбир, коріандр, кмин та пшеничну муку і готуйте 1 хвилину, помішуючи. Влийте відвар, додайте горошок, половину м’яти та доведіть до кипіння. Варіть 15 хвилин.
2
Подрібніть все блендером до стану пюре. Перелийте в кастрюлю, посоліть, поперчіть за смаком. Влийте суміш кукурудзяної муки з йогуртом.
3
Влийте молоко і доведіть майже до кипіння, безперервно помішуючи. Варіть на малому вогні 2 хвилини. Подавайте гарячим, посипавши рештою м’яти.

Смачного.

© 2010 ТД "Майола". Усі права застережено.
79018, Україна, м.Львів, вул. Городоцька, 155

Design by VitGroup
Powered by VitGroup CMSBLOG