Майола – олія для ваших кулінарних шедеврів

Мапа сайтуМапа сайту КонтактиКонтакти

Курча маренго


4 порції

1:10 год.

521 ккал.

Рецепти від

  • Білки47 г
  • Жири19 г
  • Вуглеводи34 г
  • Цукор6 г

Інгрідієнти:

1 ст ложка соняшникової олії Майола
8 шматочків курчати
300 г томатної пасти
200 мл білого вина
2 ч ложки суміші сухих трав
8 шматків білого хліба
40 г розтопленого вершкового масла
2 розтовчених зубчика часнику
100 г грибів різних сортів
40 г нашаткованих маслин
1 ч ложка цукру
  Свіжий базилік для прикраси

Приготування:

1
Зріжте кості з порцій курча. Розігрійте олію у великій сковорідці. Покладіть шматочки курчати і смажте 4-5 хвилин, перевертаючи до коричневого кольору.
2
Додайте томатну пасту, вино та суміш сухих трав, доведіть до кипіння і тушкуйте 30 хвилин, поки м'ясо не стане м’яким.
3
Змішайте розтоплене масло з часником. Злегка підсмажте шматки хліба, намажте на них масло з часником.
4
Посмажте на олії Майолі на окремій сковорідці гриби протягом 2-3 хвилин до коричневого кольору.
5
Додайте до курчати маслини та цукор і підігрійте. Розкладіть курча разом з соусами по тарілках. Подайте з підсмаженим хлібом та грибами.

Смачного.

© 2010 ТД "Майола". Усі права застережено.
79018, Україна, м.Львів, вул. Городоцька, 155

Design by VitGroup
Powered by VitGroup CMSBLOG