Майола – олія для ваших кулінарних шедеврів

Мапа сайтуМапа сайту КонтактиКонтакти

Баранина з оливками


4 порції

1:30 год.

577 ккал.

Рецепти від

  • Білки62 г
  • Жири33 г
  • Вуглеводи1 г
  • Цукор1 г

Інгредієнти:

1,25 кг м’якої баранячої ноги
90 мл cоняшникової олії Майола або оливкової
2 розтовчених зубчика часнику
1 цибулина шматками
1 пекучий червоний перець, дрібно нарізаний
175 мл сухого білого вина
175 г маслин без кісток
  Сіль та перець
  Свіжа петрушка для прикраси

Приготування:

1
Гострим ножем наріжте баранину кубиками 2,5 см. Нагрійте на сковорідці олію Майола та посмажте 5 хвилин часник, цибулю та пекучий перець.
2
Покладіть на сковорідку м'ясо, влийте вина. Готуйте ще 5 хвилин. Додайте маслини і перекладіть суміш у посуд для запікання.
3
Запікайте в нагрітій до 180 ⁰С духовці 1 годину 20 хвилин, поки м'ясо не стане м’яким. Посоліть та поперчіть за смаком, прикрасьте петрушкою.

Смачного.

© 2010 ТД "Майола". Усі права застережено.
79018, Україна, м.Львів, вул. Городоцька, 155

Design by VitGroup
Powered by VitGroup CMSBLOG