Майола – олія для ваших кулінарних шедеврів

Мапа сайтуМапа сайту КонтактиКонтакти

Гуляш з яловичини


4 порції

2:25 год.

386 ккал.

Рецепти від

  • Білки44 г
  • Жири16 г
  • Вуглеводи17 г
  • Цукор10 г

Інгредієнти:

2 ст. ложки соняшникової олії Майла
1 нашаткована велика цибулина
1 розтовчений зубчик часнику
750 г яловичини
2 ст. ложки паприки
425 г консервованих помідорів, нарізаних
2 ст. ложки томатної пасти
1 великий солодкий червони перець, нарізаний кубиками
175 г шампіньйонів, нарізаних дольками
600 мл яловичого бульйону
1 ст. ложка кукурудзяної муки
1 ст. ложка води
4 ст. ложки нежирного натурального йогурту
  Сіль та перець
  Зелень петрушки для присипки
  Суміш білого та коричневого довгого рису на гарнір

Приготування:

1
Нагрійте олію Майола у великій сковорідці. Посмажте протягом 3-4 хвилин цибулю та часник. Наріжте яловичину брусочками. Смажте на сильному вогні 3 хвилини до коричневого кольору.
2
Додайте паприку, перемішайте, дайте помідори, томатну пасту, солодкий перець та гриби. Готуйте 2 хвилини, часто помішуючи.
3
Влийте бульйон. Доведіть до кипіння і зменшіть вогонь. Накрийте кришкою і тушкуйте 1,5 -2 години, поки м'ясо не стане м’яким.
4
Розведіть кукурудзяну муку водою і влийте до сковорідки. Помішуйте до запустіння, не допускаючи утворення комків. Поставте на вогонь на 1 хвилину, посоліть та поперчіть за смаком.
5
Налийте йогурт в соусник і посипле паприкою. Розложіть гуляш по підігрітих тарілках, прикрасьте петрушкою, подавайте з рисом та йогуртом.

Смачного.

© 2010 ТД "Майола". Усі права застережено.
79018, Україна, м.Львів, вул. Городоцька, 155

Design by VitGroup
Powered by VitGroup CMSBLOG