Майола – олія для ваших кулінарних шедеврів

Мапа сайтуМапа сайту КонтактиКонтакти

Каррі з індички з абрикосами


4 порції

2:45 год.

377 ккал.

Рецепти від

  • Білки33 г
  • Жири6 г
  • Вуглеводи51 г
  • Цукор19 г

Інгредієнти:

1 ст. ложка соняшникової олії Майола
1 велика нашаткована цибулина
450 г грудинки індички без кісток, нарізаної кубиками 2,5 см
3 ст. ложки пасти каррі
300 мл курячого бульйону
175 г мороженого зеленого горошку
400 г консервованих половинок абрикосів
50 г родзинок без кісточок
350 г відвареного рису
1 ч. ложка молотого коріандру
4 ст. ложки різаної зеленої кінзи
1 зелений пекучий перець, нарізаний
  Сіль та перець

Приготування:

1
Нагрійте олію Майола у великій сковорідці і злегка обсмажте цибулю та індичку протягом 4-5 хвилин.
2
Додайте пасту каррі. Влийте бйльйон і помішуючи доведіть до кипіння. Накрийте кришкою і тушкуйте на малому вогні 15 хвилин. Додате горошок, знову доведіть до кипіння. Тушкуйте під кришкою 5 хвилин.
3
Злийте сік абрикосів в миску. Наріжте абрикоси тонкими скибками. Додайте їх у пательню до решти суміші. Якщо суміш вийшла сухуватою то додайте трошки соку з абрикосів.
4
Змішайте рис з молотим коріандром та свіжою кінзою. Додайте пекучий перець, посоліть та поперчіть. Розкладіть рис по тарілках, згори покладіть каррі.

Смачного.

© 2010 ТД "Майола". Усі права застережено.
79018, Україна, м.Львів, вул. Городоцька, 155

Design by VitGroup
Powered by VitGroup CMSBLOG