Майола – олія для ваших кулінарних шедеврів

Мапа сайтуМапа сайту КонтактиКонтакти

Смажена печінка з тим’яном


1 порція

0:15 год.

462 ккал.

Рецепти від

  • Білки27 г
  • Жири31 г
  • Вуглеводи14 г
  • Цукор1 г

Інгредієнти:

125 г телячої або баранячої печінки, 2-3 шматка
1 ст. ложка муки з сіллю та перцем
2 ч. ложки соняшникової олії Иайола
15 г вершкового масла
2 ст. ложки білого вина
½ ч. ложки різаного тим’яну
  Щіпочка дрібно натертої цедри лимону
2 ч. ложки лимонного соку
1 ч. ложка каперсів
1-2 ст. ложки густих вершків
  Сіль та перець

Приготування:

1
Зріжте жир з печінки і обваляйте її в муці з сіллю та перцем. Добре розігрійте масло на сковорідці, покладіть печінку і обсмажте по 2-3 хвилини з кожного боку. Не пересмажте щоб печінка не стала жорсткою та сухою.
2
Викладіть на тарілку і поставте печінку в тепле місце. Додайте до рідини, що залишилася на сковорідці вина, 1 ст ложка води, олії Майола. Додайте тим’ян, цедру, лимонний сік, каперси, сіль та перець. Готуйте до загустіння. Додайте вершки і знову підігрійте. Полийте тим соусом печінку.
3
Подавайте печінку, прикрасивши її дольками лимону і тим’яном з молодою картоплею та салатом.

Смачного.

© 2010 ТД "Майола". Усі права застережено.
79018, Україна, м.Львів, вул. Городоцька, 155

Design by VitGroup
Powered by VitGroup CMSBLOG