Майола – олія для ваших кулінарних шедеврів

Мапа сайтуМапа сайту КонтактиКонтакти

Курячі тефтельки з перцем чілі


4 порції

2:55 год.

196 ккал.

Рецепти від

  • Білки26 г
  • Жири4 г
  • Вуглеводи15 г
  • Цукор12 г

Інгредієнти:

450 г курячого нежирного фаршу
  Зелена цибулька, дрібно нарізана
1 нарізаний червоний пекучий перець
2,5 см кореня імбиря, нарізаного
100 г консервованої кукурудзи
  Сіль, білий перець
  Відварений рис на гарнір

Соус:

150 мл курячого бульйону
100 г ананасу у власному соці, нарізаного кубіками
1 середня морквина, нарізана соломкою
1 червоний солодкий перець, нарізаний кубиками
1 ст. ложка світлого соєвого соусу
2 ст. ложки рисового оцету
1 ст. ложка цукрової пудри
1 ст. ложка томатної пасти
2 ч. ложки кукурудзяної муки розведеної в 4 ч. ложках холодної води.

Приготування:

1
Для тефтелів змішайте курячий фарш з зеленою цибулею, пекучим та білим перцем, імбиром, сіллю та кукурудзою.
2
Розділіть масу на 16 частин і скатайте кульки. Закип’ятіть воду в кастрюлі. Покладіть кульки в пароварку або сито із застеленим на дно кулінарним папером та встановіть над кип’ячою водою в кастрюлі. Накрийте кришкою і варіть на пару 10-12 хвилин.
3
Для соуса налийте бульйон і ананасовий сік в кастрюлю і вкип’ятіть. Покладіть моркву, солодкий перець і варіть на малому вогні 5 хвилин. Докладіть решту інгредієнтів, помішуйте доки не загусне. Приправте за смаком та відкладіть в сторону.
4
Дайте стекти тефтелям та перекладіть їх на тарілку. Прикрасьте зеленою цибулею, подавайте з гарніром з рису та соусом.

Смачного.

© 2010 ТД "Майола". Усі права застережено.
79018, Україна, м.Львів, вул. Городоцька, 155

Design by VitGroup
Powered by VitGroup CMSBLOG