Майола – олія для ваших кулінарних шедеврів

Мапа сайтуМапа сайту КонтактиКонтакти

Свинина з соусом рататуй


4 порції

0:45 год.

230 ккал.

Рецепти від

  • Білки29 г
  • Жири9 г
  • Вуглеводи8 г
  • Цукор8 г

Інгредієнти:

4 свинні відбивні, кожна по 125 г
1 ч. ложка суміші сухих трав
  Сіль та перець
  Печена картопля на гарнір

Соус:

1 середня цибулина
1 зубчик часника
1 жовтий солодкий перець
1 зелений солодкий перець
1 середній очищений кабачок
100 г дрібних шампіньйонів
400 г нарізаних помідорів
2 ст. ложки томатної пасти
1 ч. ложка суміші сухих трав
1 ч. ложка цукрової пудри

Приготування:

1
Для соусу нашаткуйте цибулю та часник. Наріжте солодкий перець та кабачок кубиками. Розріжте гриби навпіл.
2
Покладіть всі овочі на сковорідку і обсмажте з помідорами та томатною пастою. Додайте сухі трави, цукор, посоліть та поперчіть. Доведіть до кипіння, крийте кришкою і тушкуйте 20 хвилин.
3
Нагрійте гриль до середньої температури. Посоліть та поперчіть відбивні з обох боків та натріть травами. Обсмажте протягом 5-7 хвилин з кожного боку.
4
Покладіть відбивні на паперовий рушник, щоб стік жир і подайте з соусом та печеною картоплею.

Смачного.

© 2010 ТД "Майола". Усі права застережено.
79018, Україна, м.Львів, вул. Городоцька, 155

Design by VitGroup
Powered by VitGroup CMSBLOG