Майола – олія для ваших кулінарних шедеврів

Мапа сайтуМапа сайту КонтактиКонтакти

Фарширований гарбуз


2 порції

1:10 год.

225 ккал.

Рецепти від

  • Білки 15 г
  • Жири 16 г
  • Вуглеводи 7 г
  • Цукор 4 г

Інгредієнти:

1 гарбуз
300 г кабачків
300 г м’ясного фаршу
150 г помідорів
50 г цибулі
1 ст. ложки сметани
1 склянка води
  соняшникова олія "Майола"
  зелень петрушки
  сіль за смаком

Приготування:

1
У гарбуза зріжте верхівку, видаліть насіння і виріжте трохи м'якуша. М'якуш гарбуза дрібно наріжте. Кабачки вимийте, наріжте їх кубиками, а томати - невеликими шматочками. Цибулю наріжте.
2
Підсмажте цибулю на рослинній олії "Майола" до золотистого кольору. Додайте гарбуз і м'ясо, смажте декілька хвилин. Покладіть кабачки і готуйте З хвилини. Киньте томати. Додайте сметану, дрібно нарізану петрушку, воду. Посоліть, накрийте кришкою і тушкуйте до напівготовності.
3
Викладіть в гарбуз начинку. Розігрійте духовку до 180°С. Змастіть гарбуз рослинною олією і поставте її на деко, застелене фольгою. Запікайте впродовж 40 хвилин.

Смачного.

© 2010 ТД "Майола". Усі права застережено.
79018, Україна, м.Львів, вул. Городоцька, 155

Design by VitGroup
Powered by VitGroup CMSBLOG