Майола – олія для ваших кулінарних шедеврів

Мапа сайтуМапа сайту КонтактиКонтакти

Смажений лосось з цибулею


4 порції

0:50 год.

360 ккал.

Рецепти від

  • Білки24 г
  • Жири25 г
  • Вуглеводи11 г
  • Цукор9 г

Інгредієнти:

450 г філе лосося без шкірки
1 розтовчений зубчик часнику
1 ст. ложка коричневого цукру
1 ч. ложка рисового оцету
2 ст. ложки томатного кетчупа
2 ст. ложки солодкого соєвого соуса
4 ст. ложки соняшникової олії Майола
450 г цибулі, тонко нарізаної
  Дрібно нарізаний червоний пекучий перець для прикраси.

Приготування:

1
Наріжте філе лосося на шматки. Покладіть їх в неглибоку керамічну тарілку.
2
Змішайте соєвий соус, кетчуп, оцет, цукор та часник.
3
Полийте лосося цією сумішшю та залишіть маринуватися 30 хвилин.
4
Нагрійте 3 ст. ложки соняшникової олії Майола у великій сковорідці. Покладіть туди цибулю і посмажте на середньому вогні 10 хвилин, до хрусткої скоринки.
5
Вийміть цибулю із сковорідки шумівкою та розкладіть по підігрітих тарілках.
6
Додайте у сковорідку решту соняшникової олії. Покладіть туди лосося з маринадом та посмажте 2 хвилини.
7
Зніміть лосося із сковорідки та розкладіть на цибулю по тарілках. Прикрасьте пекучим червоним перцем та подавайте.

Смачного.

© 2010 ТД "Майола". Усі права застережено.
79018, Україна, м.Львів, вул. Городоцька, 155

Design by VitGroup
Powered by VitGroup CMSBLOG