Майола – олія для ваших кулінарних шедеврів

Мапа сайтуМапа сайту КонтактиКонтакти

Тріска з помідорами по-індійськи


4 порції

0:30 год.

194 ккал.

Рецепти від

  • Білки21 г
  • Жири9 г
  • Вуглеводи7 г
  • Цукор6 г

Інгредієнти:

3 ст. ложки соняшникової олії Майола
4 стейка тріска, 2,5 см товщиною
  Сіль та свіже молотий перець
1 нашаткована цибулина
2 розтовчених зубчика часнику
1 солодкий червоний перець, нарізаний
1 ч. ложка молотого коріандру
1 ч. ложка молотого тмину
1 ч. ложка молотої куркуми
½ ч. ложки гарам масала (суміш приправ)
400 г консервованих помідорів, нарізаних
150 мл кокосового молока
1-2 ст. ложки різаної свіжою петрушки

Приготування:

1
Нагрійте на сковорідці олію Майола, покладіть рибні стейки, посоліть, поперчіть та обсмажте з обох боків (не до готовності). Зніміть із сковорідки та відкладіть.
2
Покладіть на сковорідку цибулю, часник, солодкий перець, спеції і готуйте помішуючи 2 хвилини. Додайте помідори і тушкуйте 5 хвилин. Поверніть рибу до сковорідки і потушкуйте 8 хвилин до готовності.
3
Зніміть стейки із сковорідки та покладіть на тарілку. Влийте до сковорідки кокосове молоко, покладіть петрушку та прогрійте. Полийте соусом стейки та одразу подавайте.

Смачного.

© 2010 ТД "Майола". Усі права застережено.
79018, Україна, м.Львів, вул. Городоцька, 155

Design by VitGroup
Powered by VitGroup CMSBLOG