Майола – олія для ваших кулінарних шедеврів

Мапа сайтуМапа сайту КонтактиКонтакти

Кефаль з імбирем


4 порції

0:25 год.

195 ккал.

Рецепти від

  • Білки31 г
  • Жири3 г
  • Вуглеводи9 г
  • Цукор6 г

Інгредієнти:

1 ціла очищена кефаль
  Нарізана зелена цибулька
1 ч ложка тертого свіжого імбиру
125 г часникового оцету
125 г світлого соєвого соусу
3 ч ложки цукрової пудри
  Трохи соусу чилі
125 мл рибного бульйону
1 солодкий зелений перець, нарізаний
1 великий помідор без шкірки, нарізаний смужками
  Сіль та перець
  Шматки помідору для прикраси

Приготування:

1
Промийте рибу згори та зсередини та промокніть паперовим рушником. Зробіть по 3 діагональних надрізи з кожного боку риби. Посоліть та поперчіть згори та зсередини за смаком.
2
Покладіть рибу на вогнетривкий посуд, посипте зеленою цибулею та тертим імбиром. Накрийте та варіть на пару 10 хвилин до готовності.
3
Закип’ятіть у кастрюлі часниковий оцет, соєвий соус, цукрову пудру, соус чилі, рибний бульйон, солодкий перець та помідори. Зрідка помішуючи.
4
Варіть соус на сильному вогні доки він не загусне. Вийміть рибу з пароварки та покладіть на подовгувату тарілку. Полийте соусом, прикрасьте шматками помідора та зеленню і подавайте.

Смачного.

© 2010 ТД "Майола". Усі права застережено.
79018, Україна, м.Львів, вул. Городоцька, 155

Design by VitGroup
Powered by VitGroup CMSBLOG