Майола – олія для ваших кулінарних шедеврів

Мапа сайтуМапа сайту КонтактиКонтакти

Запіканка «океан»


4 порції

1:15 год.

599 ккал.

Рецепти від

  • Білки45 г
  • Жири51 г
  • Вуглеводи58 г
  • Цукор8 г

Інгредієнти:

500 г філе тріски
225 г стейків лосося
425 мл молока
1 лавровий листок
1 кг картоплі
60 г очищених креветок
60 г маргарину
25 г муки
2-4 ст. ложки білого вина
1 ч. ложка різаного свіжого укропу
2 ст. ложки каперсів
  Сіль та перець.

Приготування:

1
Покладіть рибу в кастрюлю і залийте 300 мл молока. Додайте лавровий листок, сіль та перець. Доведіть до кипіння, накрийте кришкою і варіть на малому вогні 10-15 хвилин.
2
Почистіть та поріжте картоплю і зваріть в підсоленій воді до м’якості.
3
Вийміть рибу з молока. Молоко не виливайте, якщо його стало менше, підлийте щоб було 300 мл. Розімніть рибу, видаліть кості. Покладіть в неглибокий вогнетривкий лоток. Додайте до неї креветки.
4
Розтопіть в кастрюлі половину маргарини, всипте муку та варіть помішуючи, 1 хвилину. Поволі вливайте молоко та вино. Доведіть до кипіння, покладіть укріп, каперси, сіль та перець і варіть на малому вогні до загустіння. Полийте цим соусом риби, перемішайте.
5
Відцідіть картоплю та розімніть. Додайте решту маргарини також сіль, перець та таку кількість молока, щоб можна було видавити пюре з формувального пакету.
6
Покладіть пюре в формувальний пакет, надіньте зіркоподібну насадку та видавіть пюре поверх риби. Запікайте в розігрітій до 200 ⁰С духовці 25 хвилин. Подавайте прикрасивши цілими креветками.

Смачного.

© 2010 ТД "Майола". Усі права застережено.
79018, Україна, м.Львів, вул. Городоцька, 155

Design by VitGroup
Powered by VitGroup CMSBLOG