Майола – олія для ваших кулінарних шедеврів

Мапа сайтуМапа сайту КонтактиКонтакти

Форель з копченим беконом


4 порції

1:00 год.

802 ккал.

Рецепти від

  • Білки68 г
  • Жири36 г
  • Вуглеводи54 г
  • Цукор8 г

Інгредієнти:

  Вершкове масло для змазування
4 (по 275 г) форелі, очищені
12 нарублених анчоусів в маслі
2 яблука без шкірки, нарізані шматками
4 гілочки свіжої м’яти
  Сік 1 лимона
12 шматків копченого бекону без шкірки
450 г сухої лапші
1 ст. ложка соняшникової олії Майола
  Сіль та перець

Приготування:

1
Змажте лоток вершковим маслом. Промийте порожнини кожної рибини теплою соленою водою. Посоліть та поперчіть риби зсередини. Розкладіть всередину риби порівну анчоусів, яблук та по гілочці м’яти. Полийте всередині кожну рибину лимонним соком.
2
Обмотайте кожну рибину беконом, за вийнятком голови. Покладіть форель в лоток, поперчіть і запікайте в нагрітій до 200 ºС духовці 20 хвилин. Через 10 хвилин форель переверніть.
3
Закип’ятіть воду злегка посоливши у великій кастрюлі. Покладіть лапшу та олію Майола, варіть 12 хвилин. Відцідіть та покладіть на підігріту тарілку.
4
Вийміть форель з духовки та покладіть поверх лапші. Прикрасьте шматками яблук та гілочкою м’яти та подавайте.

Смачного.

© 2010 ТД "Майола". Усі права застережено.
79018, Україна, м.Львів, вул. Городоцька, 155

Design by VitGroup
Powered by VitGroup CMSBLOG