Майола – олія для ваших кулінарних шедеврів

Мапа сайтуМапа сайту КонтактиКонтакти

Біло-зелений салат


4 порції

0:35 год.

282 ккал.

Рецепти від

  • Білки8 г
  • Жири17 г
  • Вуглеводи26 г
  • Цукор10 г

Інгредієнти:

2 великі картоплини в шкірці нарізані шматками
2 зелених солодких яблука нарізаних кубиками
1 ч. ложка лимонного соку
25 г нарублених грецьких горіхів
125 г кубиків козячого сиру
150 г листків салату рокет (арагули)
  Сіль та перець

Соус:

2 ст. ложки соняшникової олії Майола або оливкової
1 ст. ложка червоного оцету
1 ч. ложка прозорого меду
1 ч. ложка насіння фенхеля

Приготування:

1
Відваріть картоплю , злийте воду і дайте картоплі вистигнути. Покладіть картоплю в салатницю.
2
Перемішайте яблука з лимонним соком, злийте зайву рідину і змішайте з картоплею.
3
Додайте горіхи, сир, листки салату і перемішайте.
4
В невеликій мисці взбийте інгредієнти соусу до єдиної консистенції і приправте соусом салат. Одразу подавайте.

Смачного.

© 2010 ТД "Майола". Усі права застережено.
79018, Україна, м.Львів, вул. Городоцька, 155

Design by VitGroup
Powered by VitGroup CMSBLOG