Майола – олія для ваших кулінарних шедеврів

Мапа сайтуМапа сайту КонтактиКонтакти

Запечені свіжі сардини


4 порції

0:55 год.

679 ккал.

Рецепти від

  • Білки60 г
  • Жири47 г
  • Вуглеводи6 г
  • Цукор5 г

Інгредієнти:

2 ст. ложки соняшникової олії Майола
2 великі цибулини, нарізані кільцями
3 подрібнених зубчики часнику
2 великих кабачка, нарізаних соломкою
3 ст. ложки свіжого тим’яну
8 порцій філе сардини
75 г тертого сиру пармезан
4 взбитих яйця
150 мл молока
  Сіль та перець

Приготування:

1
Розігрійте у сковорідці 1 ст. ложку олії Майола. Покладіть цибулю та часник і посмажте 2-3 хвилини.
2
Додайте кабачки і посмажте ще 5 хвилин. Додайте 2 ст. ложки тим’яну.
3
Покладіть половину овочевої суміші на дно вогнетривкого посуду. Згори покладіть рибу і посипте половиною тертого сиру. Накрийте рештою овочевої суміші і посипте тим’яном.
4
Змішайте яйця з молоком, посоліть та поперчіть за смаком. Полийте цією сумішшю рибу з овочами. Посипте рештою тертого сиру.
5
Запікайте в духовці при 180 ºС 20-25 хвилин. Подавайте гарячим, прямо з духовки.

Смачного.

© 2010 ТД "Майола". Усі права застережено.
79018, Україна, м.Львів, вул. Городоцька, 155

Design by VitGroup
Powered by VitGroup CMSBLOG