Майола – олія для ваших кулінарних шедеврів

Мапа сайтуМапа сайту КонтактиКонтакти

Печена форель по-мексиканськи


4 порції

0:40 год.

329 ккал.

Рецепти від

  • Білки53 г
  • Жири10 г
  • Вуглеводи6 г
  • Цукор5 г

Інгредієнти:

4 форелі по 225 г
  Невеликий пучок кінзи
4 цибулини шалот, дрібно нарізані
1 невеликий червоний солодкий перець, дрібно нарізаний
1 невеликий жовтий перець, дрібно нарізаний
2 зелених пекучих перця, дрібно нарізаних
1-2 червоних пекучих перців, дрібно нарізаних
1 ст. ложка лимонного соку
1 ст. ложка білого оцету
2 ч. ложки цукрової пудри
  Сіль та перець
  Зелений салат на гарнір

Приготування:

1
Розігрійте духовку до 180 ⁰С. Вимийте форель та обсушіть паперовим рушником. Посоліть, поперчіть та нафаршируйте листям кінзи.
2
Покладіть рибу у вогнестійкий посуд. Посипте цибулею, солодким та пекучим перцем.
3
Змішайте в мисці лимонний сік, оцет, цукрову пудру. Полийте сумішшю рибу, посоліть та поперчіть. Накрийте кришкою або фольгою і запікайте 30 хвилин.
4
Вийміть рибу і розкладіть її на підігріті тарілки. Поверх риби покладіть овочі. Прикрасьте кінзою.

Смачного.

© 2010 ТД "Майола". Усі права застережено.
79018, Україна, м.Львів, вул. Городоцька, 155

Design by VitGroup
Powered by VitGroup CMSBLOG