Майола – олія для ваших кулінарних шедеврів

Мапа сайтуМапа сайту КонтактиКонтакти

Запечені баклажани


4 порції

0:30 год.

245 ккал.

Рецепти від

  • Білки26 г
  • Жири20 г
  • Вуглеводи32 г
  • Цукор2 г

Інгредієнти:

2 баклажани
4 червоних солодких перці
2 ст. л. соняшникової олії «Майола»
1 ст. л. нарізаного базиліка
2 ст. л. нарізаного чебрецю
150 г фети
  Сіль перець за смаком

Приготування:

1
Розігрійте духовку до 220 градусів. Баклажани вимийте, обріжте хвостики. Наріжте овочі тонкими скибочками, посоліть і залиште на 30 хвилин. Потім промийте скибочки і обсушіть їх паперовим рушником.
2
Перці розріжте навпіл, видаліть насіння і плодоніжки. Викладіть половинки на деко шкіркою вгору і запікайте в духовці 15 хвилин. Дайте перцям охолонути і зніміть з них шкірку.
3
Обсмажте скибочки баклажана на соняшниковій олії «Майола» з усіх боків. Фету розкришіть. У жароміцну форму викладіть шарами баклажани, перець і фету, посипаючи кожен шар зеленню і сіллю з перцем.
4
Запікайте блюдо в розігрітій до 180 градусів духовці 20 хвилин.

Смачного.

© 2010 ТД "Майола". Усі права застережено.
79018, Україна, м.Львів, вул. Городоцька, 155

Design by VitGroup
Powered by VitGroup CMSBLOG