Майола – олія для ваших кулінарних шедеврів

Мапа сайтуМапа сайту КонтактиКонтакти

Картопляні човники


4 порції

25:00 год.

389 ккал.

Рецепти від

  • Білки12 г
  • Жири46 г
  • Вуглеводи40 г
  • Цукор2 г

Інгредієнти:

2 шт. картопля (запечена) 
1,5 ст. ложки вершкове масло
1 шт. цибуля
1 пучок шпинат
1/4 склянки сметана
 60 г сир
 1/4 склянки моцарела (терта)
 1 склянка

нут відварений

   соняшникова олія "Майола", сіль, перець

 

Приготування:

1

Запечену картоплю розріжте навпіл і остудіть протягом 5-10 хвилин.

2

Подрібнену цибулю обсмажте на олії, додайте нарізаний шпинат і обсмажте ще 2-3 хвилини.

3

Вийміть з картоплі м’якоть, не пошкоджуючи шкірки. М’якоть змішайте з сиром і сметаною, додайте нут, обсмажену цибулю зі шпинатом, сіль і перець.

4

Побризкайте шкірку олією і поставте назад в духовку на 5 хвилин. Наповніть шкірку готовою начинкою, посипте моцарелою. Запікайте в духовці 10-15 хвилин.

Смачного.

© 2010 ТД "Майола". Усі права застережено.
79018, Україна, м.Львів, вул. Городоцька, 155

Design by VitGroup
Powered by VitGroup CMSBLOG