Майола – олія для ваших кулінарних шедеврів

Мапа сайтуМапа сайту КонтактиКонтакти

Лазанья з овочами


4 порції

1:30 год.

544 ккал.

Рецепти від

  • Білки20 г
  • Жири26 г
  • Вуглеводи61 г
  • Цукор18 г

Інгредієнти:

1 баклажан, нарізаний кружечками
3 ст. ложки соняшникової олії Майола або оливкової
2 розтовчених зубчика часнику
1 червона цибулина, нарізана
3 солодких різнокольорових перця, нарізаних кубиками
225 г грибів, нарізаних дольками
1 корінь селери, нарізаний
1 кабачок, нарізаний кубиками
½ ч. ложки порошку чилі
2 нарізаних помідора
300 мл протертих томатів (томатне пюре)
2 ст. ложки різаного базиліку
8 листів лазаньї
  Сіль та перець

Сирний соус:

2 ст. ложки вершкового масла
1 ст. ложка муки
150 мл овочевого відвару
300 мл молока
76 г тертого сиру чеддер
1 ч. ложка негострої гірчиці
1 ст. ложка різаного базиліку
1 взбите яйце

Приготування:

1
Розкладіть шматки баклажану в сито, посипте сіллю та залишіть на 20 хвилин. Промийте холодною водою, відкиньте та відкладіть.
2
Розігрійте на сковорідці олію. Посмажте 1-2 хвилини цибулю та часник. Додайте солодкий перець, гриби, селеру та кабачок і тушкуйте помішуючи 3-4 хвилини. Приправте спеціями і тушкуйте ще 1 хвилину. Додайте томатне пюре та базилік, посоліть та поперчіть.
3
Для соусу розтопіть на сковорідці масло, змішайте з мукою та залиште на 1 хвилину. Зніміть з вогню, додайте відвар, молоко і знову поставте на вогонь. Додайте сир та гірчицю. Доведіть до кипіння помішуючи. Варіть до загустіння. Додайте базилік, зніміть з вогню і додайте яйце.
4
Покладіть половину лазаньї в лоток. Накрийте половиною овочевої суміші, половиною томатного соусу і половиною шматків баклажанів. Повторіть шари. Закінчіть шаром сирного соусу. Посипте тертим сиром і поставте в нагріту до 180 ºС духовку на 40 хвилин.

Смачного.

© 2010 ТД "Майола". Усі права застережено.
79018, Україна, м.Львів, вул. Городоцька, 155

Design by VitGroup
Powered by VitGroup CMSBLOG