Майола – олія для ваших кулінарних шедеврів

Мапа сайтуМапа сайту КонтактиКонтакти

Рататуй запечений в грилі


4 порції

1:00 год.

287 ккал.

Рецепти від

  • Білки14 г
  • Жири4 г
  • Вуглеводи53 г
  • Цукор13 г

Інгредієнти:

2 середні цибулини
2 зубчика часнику
1 солодкий зелений перець
1 солодкий червоний перець
1 середній баклажан
2 середніх кабачка
400 г консервованих помідорів, нарізаних
1 букет гарні
2 ст. ложки томатної пасти
900 г картоплі
75 г тертого сиру чеддер
  Сіль та перець
2 ст. ложки нарізаної зеленої цибульки.

Приготування:

1
Почистіть та дрібно наріжте цибулю та часник. Помийте, почистіть та наріжте шматками солодкий перець. Вимийте, очистіть та наріжте кубиками баклажан. Помийте, почистіть та наріжте шматками кабачки.
2
Покладіть у велику кастрюлю цибулю, часник та солодкий перець. Додайте помідори, томат, букет гарні, сіль та перець за смаком. Доведіть до кипіння, накрийте кришкою і тушкуйте 10 хвилин, один раз помішайте.
3
Почистіть картоплю, наріжте кубиками 2,5 см. Покладіть картоплю в іншу кастрюлю і варіть 10-12 хвилин. Злийте воду.
4
Перекладіть овочі у вогнетривкий лоток. Згори рівним шаром покладіть картоплю. Нагрійте до середнього жару гриль. Посипте картоплю тертим сиром і поставте під решітку грилю на 5 хвилин. Подавайте присипавши зеленою цибулькою.

Смачного.

© 2010 ТД "Майола". Усі права застережено.
79018, Україна, м.Львів, вул. Городоцька, 155

Design by VitGroup
Powered by VitGroup CMSBLOG