Майола – олія для ваших кулінарних шедеврів

Мапа сайтуМапа сайту КонтактиКонтакти

Картопляний хеш


4 порції

0:35 год.

302 ккал.

Рецепти від

  • Білки15 г
  • Жири10 г
  • Вуглеводи40 г
  • Цукор0,5 г

Інгредієнти:

25 г вершкового масла
1 червона цибулина
1 нашаткована морква
25 г зеленої стручкової фасолі
3 великі картоплини, нарізані кубиками
2 ст. ложки муки
600 мл овочевого відвару
225 г тофу (сир), нарізаного кубиками
  Сіль та перець
  Нарізана свіжа петрушка для прикраси

Приготування:

1
Розтопіть масло на сковорідці. Покладіть шматки цибулі, моркву, поламану стручкову фасолю, кубики картоплі і смажте, помішуючи, 5-7 хвилин.
2
Додайте муку і готуйте, помішуючи ще хвилину. Влийте поступово відвар.
3
Зменшіть вогонь і потушкуйте суміш 15 хвилин. Додайте тофу і готуйте ще 5 хвилин. Посоліть та поперчіть за смаком.
4
Посипте картопляний хеш петрушкою і подавайте.

Смачного.

© 2010 ТД "Майола". Усі права застережено.
79018, Україна, м.Львів, вул. Городоцька, 155

Design by VitGroup
Powered by VitGroup CMSBLOG