Майола – олія для ваших кулінарних шедеврів

Мапа сайтуМапа сайту КонтактиКонтакти

Картопля з горошком


4 порції

0:40 год.

434 ккал.

Рецепти від

  • Білки5 г
  • Жири35 г
  • Вуглеводи28 г
  • Цукор6 г

Інгредієнти:

150 мл соняшникової олії Майола
3 середні цибулини, нарізані напівкільцями
1 ч. ложка товченого часнику
1 ч. ложка дрібно нарізаного кореня імбиру
1 ч. ложка порошку чилі
2 зелених пекучих перця, дрібно нарізаних
300 мл води
3 середні картоплини
100 г зеленого горошку
  Нарізані листя кінзи та червоний пекучий перець для прикраси.

Приготування:

1
Нагрійте у великій сковорідці з грубим дном олію. Покладіть цибулю і смажте помішуючи, поки вона не стане золотистого відтінку.
2
Змішайте часник, імбир, порошок чилі, куркуму, сіль і зелений пекучий перець. Додайте цю суміш до цибулі на сковорідці.
3
Влийте у сковорідку 2/3 чашки води, накрийте і потушкуйте цибулю до готовності.
4
Розріжте кожну картоплину на 6 частин. Додайте картоплю до суміші на сковорідці і смажте 5 хвилин. Додайте горошок, влийте решту води, накрийте і тушкуйте 7-8 хвилин.
5
Розкладіть картоплю з горошком по тарілках і подайте, прикрасивши кінзою та червоним пекучим перцем.

Смачного.

© 2010 ТД "Майола". Усі права застережено.
79018, Україна, м.Львів, вул. Городоцька, 155

Design by VitGroup
Powered by VitGroup CMSBLOG