Майола – олія для ваших кулінарних шедеврів

Мапа сайтуМапа сайту КонтактиКонтакти

Салат з картоплею і тунцем


4 порції

1:00 год.

225 ккал.

Рецепти від

  • Білки21 г
  • Жири5 г
  • Вуглеводи27 г
  • Цукор5 г

Інгредієнти:

450 г молодої картоплі нарізаної четвертинами
1 зелений солодкий перець, нарізаний шматочками
50 г консервованої кукурудзи
1 червона цибулина нарізана півкільцями
300 г консервованого тунця
2 ст. ложки нарізаних оливок (темних)
  Сіль та перець
  Дольки лайму для прикраси

Соус:

2 ст. ложки нежирного майонезу
2 ст. ложки сметани
1 ст. ложка соку лайму
2 розтовчених зубчика часника
  Терта цедра одного лайму

Приготування:

1
Відваріть картоплю до м’якості, злийте воду і покладіть її в миску, щоб вистигла.
2
Обережно змішайте картоплю з кукурудзою та цибулею.
3
Викладіть суміш в салатницю наверх покладіть тунець. Посоліть та поперчіть.
4
Для соуса, змішайте в мисці майонез, сметану, сік лайма, часник і цедру лайма.
5
Полийте салат соусом. Прикрасьте оливками та дольками лайму та подавайте.

Смачного.

© 2010 ТД "Майола". Усі права застережено.
79018, Україна, м.Львів, вул. Городоцька, 155

Design by VitGroup
Powered by VitGroup CMSBLOG