Майола – олія для ваших кулінарних шедеврів

Мапа сайтуМапа сайту КонтактиКонтакти

Кускус з овочами


4 порції

1:00 год.

280 ккал.

Рецепти від

  • Білки10 г
  • Жири7 г
  • Вуглеводи47 г
  • Цукор17 г

Інгредієнти:

2 ст ложки соняшникової олії
1 велика цибулина, грубо нарізана
1 нашаткована морквина
1 нашаткована ріпа
600 мл овочевого відвару
175 г кускусу
2 помідора без шкірки, почетвертованих
2 нашаткованих кабачка
1 нашаткований солодкий червоний перець
125 г нарізаної стручкової зеленої фасолі
  Терта цедра 1 лимону
  Щіпотка молотої куркуми
1 ст. ложка дрібнонарізаної петрушки
  Сіль та перець
  Гілочки петрушки для прикраси

Приготування:

1
Нагрійте у кастрюлі олію та посмажте цибулю, моркву та ріпу 3-4 хвилини. Влийте овочевий відвар та доведіть до кипіння. Накрийте кришкою та варіть на невеликому вогні 20 хвилин.
2
Покладіть кускус в миску та залийте невеликою кількістю кипятку. Перемішайте, щоб зернинки набухли та розділилися.
3
Покладіть в кастрюлю помідори, кабачки, солодкий перець та фасолю.
4
Змішайте кускус з цедрою лимона та куркумою. Помістіть кускус в пароварку і поставте на кастрюлю з овочами. Варіть овочі та готуйте на пару кускус 8-10 хвилин.
5
Розкладіть кускус гірками по тарілках. Покладіть згори овочі і трошки полийте рідиною, в якій вони варилися. Посипте петрушкою та прикрасьте гілочками петрушки і подавайте.

Смачного.

© 2010 ТД "Майола". Усі права застережено.
79018, Україна, м.Львів, вул. Городоцька, 155

Design by VitGroup
Powered by VitGroup CMSBLOG