Майола – олія для ваших кулінарних шедеврів

Мапа сайтуМапа сайту КонтактиКонтакти

«Гнізда» з меду та горіхів


4 порції

1:10 год.

802 ккал.

Рецепти від

  • Білки13 г
  • Жири48 г
  • Вуглеводи85 г
  • Цукор53 г

Інгредієнти:

225 г вермішелі
115 г вершкового масла
175 г очищених нарублених фісташок
115 г цукру
115 г прозорого меду
150 мл води
2 ч. ложки лимонного соку
  Сіль
  Кефір до столу

Приготування:

1
Закип’ятіть злегка підсолену воду у великій кастрюлі. Покладіть вермішель і варіть 8-10 хвилин. Процідіть вермішель і покладіть назад до кастрюлі. Додайте масла, перемішайте і дайте вистигнути.
2
Поставте на бритванку 4 невеликі формочки для запікання. Розділіть вермішель на 8 рівних порцій і 4 з них розкладіть по формочках. Притисніть трошки згори. З верзу покладіть половину горіхів та решту вермішелі.
3
Запікайте в духовці при 180 °С 45 хвилин.
4
Покладіть у кастрюлю цукор, мед та воду. Доведіть до кипіння на малому вогні, помішуючи. Поваріть 10 хвилин, додайте лимонний сік і варіть ще 5 хвилин.
5
Акуратно перекладіть гнізда на тарілки. Полийте медовим сиропом і посипте рештою горішків. Перед подачею остудіть. Окремо подайте кефір.

Смачного.

© 2010 ТД "Майола". Усі права застережено.
79018, Україна, м.Львів, вул. Городоцька, 155

Design by VitGroup
Powered by VitGroup CMSBLOG