Майола – олія для ваших кулінарних шедеврів

Мапа сайтуМапа сайту КонтактиКонтакти

Варені груші з духмяним перцем


4 порції

0:20 год.

157 ккал.

Рецепти від

  • Білки5 г
  • Жири19 г
  • Вуглеводи17 г
  • Цукор17 г

Інгредієнти:

4 великі стиглі грушки
300 мл апельсинового соку
2 ч. ложки меленого духмяного перцю
60 г родзинок
2 ст. ложки жовтого цукру
  Терта цедра апельсину для прикраси

Приготування:

1
Виріжте з грушок серцевини. Очистіть груші від шкірки та розріжте навпіл.
2
Покладіть половинки груш у велику кастрюлю. Влийте апельсиновий сік, додайте родзинки та жовтий цукор.
3
Нагрійте, помішуючи, щоб цукор розтопився. Доведіть до кипіння і поваріть ще 1 хвилину.
4
Зменшіть вогонь і варіть на слабкому вогні 10 хвилин, поки груші не будуть готові, але не розваріть.
5
Вийміть груші та розкладіть на тарілки. Прикрасьте цедрою і подавайте з гарячим сиропом.

Смачного.

© 2010 ТД "Майола". Усі права застережено.
79018, Україна, м.Львів, вул. Городоцька, 155

Design by VitGroup
Powered by VitGroup CMSBLOG