Майола – олія для ваших кулінарних шедеврів

Мапа сайтуМапа сайту КонтактиКонтакти

Пиріг із ревенем


8 порцій

0:45 год.

259 ккал.

Рецепти від

  • Білки7 г
  • Жири7 г
  • Вуглеводи36 г
  • Цукор50 г

Інгредієнти:

Для тіста:  
175 г домашнього сиру
50 г цукру
1 щіпка лимонної цедри
50 мл молока
75 мл

соняшникової олії "Майола"

350 г борошна
1 ч. л. розпушувача
Для начинки:  
1,5 кг ревеню
500 мл жирних вершків
4 шт. яйця
1 пакетик ванільного пудингу
80 г цукру

Приготування:

1
Розігрійте духовку до 180 градусів. Деко застеліть пергаментом, змастіть маслом і посипте борошном.
2
Змішайте сир з цукром, лимонною цедрою, молоком та олією "Майола" до однорідної маси. Додайте борошно і розпушувач, замісіть тісто. Розкачайте його і викладіть пласт на пергамент. Сформуйте бортики.
3
Ревінь вимийте і розріжте на шматочки. Рівномірно викладіть ревінь на тість. Випікайте пиріг 20 хвилин.
4
Вершки змішайте з яйцями, пудингом і цукром. Залийте цією масою ревінь і випікайте пиріг ще 20-25 хвилин. Коли пиріг вистигне, наріжте його шматочками.

Смачного.

© 2010 ТД "Майола". Усі права застережено.
79018, Україна, м.Львів, вул. Городоцька, 155

Design by VitGroup
Powered by VitGroup CMSBLOG