Майола – олія для ваших кулінарних шедеврів

Мапа сайтуМапа сайту КонтактиКонтакти

Банани з кунжутом


4 порції

0:30 год.

215 ккал.

Рецепти від

  • Білки6 г
  • Жири3 г
  • Вуглеводи41 г
  • Цукор38 г

Інгредієнти:

4 стиглих середніх банана
3 ст. ложки лимонного соку
125 г цукрової пудри
4 ст. ложки холодної води
2 ст. ложки насіння кунжуту
150 мл нежирного натурального йогурту
1 ст. ложка цукрової пудри
1 ч. ложка ванільної есенції
  Цедра лимону або лайму для прикраси

Приготування:

1
Очистіть банани та наріжте шматками 5 см. Покладіть шматочки бананів в миску, полийте лимонним соком і гарно перемішайте, щоб банани не потемніли.
2
В маленькій кастрюлі злегка нагрійте воду з цукром. Помішуйте, щоб цукор розчинився. Доведіть до кипіння і варіть 5-6 хвилин до золотисто-коричневого кольору.
3
Злийте з бананів рідину та обсушіть паперовим рушником. Постеліть на британку або на дошку пергамент та розкладіть банани.
4
Полийте банани карамелізованим сиропом. Поспішайте, тому що карамель швидко сохне. Посипте банани кунжутним насінням і дайте постояти 10 хвилин.
5
Змішайте йогурт з цукровою пудрою та ванільною есенцією. Зніміть банани з пергаменту та розкладіть по тарілках.
6
Подайте йогурт в якості соусу, прикрасьте смужками цедри лимону та лайму.

Смачного.

© 2010 ТД "Майола". Усі права застережено.
79018, Україна, м.Львів, вул. Городоцька, 155

Design by VitGroup
Powered by VitGroup CMSBLOG