Майола – олія для ваших кулінарних шедеврів

Мапа сайтуМапа сайту КонтактиКонтакти

Бісквіт без яєць


8 порцій

1:45 год.

273 ккал.

Рецепти від

  • Білки3 г
  • Жири9 г
  • Вуглеводи49 г
  • Цукор27 г

Інгредієнти:

225 г муки грубого помолу з розрихлювачем
2 ч. ложки порошка для випічки
175 г цукрової пудри
6 ст. ложок соняшникової олії Майола
250 мл води
1 ч. ложка ванільного порошку
4 ст. ложки полуничного конфітюру (варення)
  Цукрова пудра для присипки

Приготування:

1
Змажте олією Майола два бляшаних лотка розміром по 20 см та вистеліть їх пергаментом.
2
Просійте муку з порошком для випічки у велику миску. Змішайте з цукровою пудрою. Додайте соняшникову олію, воду та ваніль. Помішайте 1 хвилину дерев’яною ложкою, щоб суміш стала гладкою та розкладіть на підготовані лотки.
3
Випікайте при 180 ºС в духовці 25-30 хвилин. Дайте бісквітам вистигнути і переверніть їх на решітку.
4
Перед подачею видаліть пергамент і покладіть 1 бісквіт на тарілку. Помажте варенням і накрийте другим бісквітом. Присипте злегка цукровою пудрою і подавайте.

Смачного.

© 2010 ТД "Майола". Усі права застережено.
79018, Україна, м.Львів, вул. Городоцька, 155

Design by VitGroup
Powered by VitGroup CMSBLOG