Майола – олія для ваших кулінарних шедеврів

Мапа сайтуМапа сайту КонтактиКонтакти

Налисники з вишнею


4 порції

0:25 год.

345 ккал.

Рецепти від

  • Білки7 г
  • Жири14 г
  • Вуглеводи34 г
  • Цукор33 г

Інгредієнти:

400 г консервованої вишні без кісточок
½ ч. ложки мигдальної есенції
½ ч. ложки суміші спецій (для яблучного пирога)
2 ст. ложки кукурудзяної муки

Налисники:

100 г муки
  Щіпотка солі
2 ст. ложки різаної м’яти
1 яйце
300 мл молока
  Соняшникова олія Майола
  Кондитерський цукор
  Обсмажені пластівці мигдаля для прикраси

Приготування:

1
Помістіть 300 г вишні разом з соком в кастрюлю. Додайте мигдальну есенцію та суміш спецій. Додайте кукурудзяну муку та доведіть до кипіння, помішуючи, поки суміш не стане густою та прозорою.
2
Для налисників просійте муку з сіллю в миску. Додайте різану м’яту. Зробіть заглиблення по середині, влийте яйця і молоко, замісіть гладке тісто.
3
Розігрійте на широкій сковорідці 1 ст ложку олії Майола, коли олія сильно нагріється, злийте її. Налийте тісто, щоб розтеклося по дні сковорідки і смажте 1-2 хвилини, поки налисник не пропечеться. Переверніть налисник і посмажте ще 1 хвилину. Зніміть із сковорідки та покладіть в тепле місце. Посмажте так усі налисники
4
Покладіть ¼ частину вишневої начинки на ¼ кожного налисника і складіть його у вигляді конуса. Посипте кондитерським цукром та мигдалем. Одразу подавайте.

Смачного.

© 2010 ТД "Майола". Усі права застережено.
79018, Україна, м.Львів, вул. Городоцька, 155

Design by VitGroup
Powered by VitGroup CMSBLOG