Майола – олія для ваших кулінарних шедеврів

Мапа сайтуМапа сайту КонтактиКонтакти

Новорічне печиво


6 порцій

45 год.

162 ккал.

Рецепти від

  • Білки
  • Жири
  • Вуглеводи 21г
  • Цукор 10г

Інгредієнти:

3 склянки борошна
1 ч.л. розпушувача
1/2 ч.л. солі
200 г маргарину або масла
1 склянка цукру
2 шт. яйця
2 ч.л. ванільного цукру

Приготування:

1
Просійте в миску борошно, розпушувач і сіль, відставте. Розтопіть маргарин (або масло) додайте цукор і помішуйте до повного розчинення цукру. Коли охолоне, додайте злегка збиті яйця, потім додайте ваніль. Поступово вмішайте просіяні інгредієнти до отримання однорідної консистенції. Накрийте тісто і поставте в холодильник на 2 години.
2

Розігрійте духовку до 180 С. Змастіть маслом деко. На чистій поверхні, посипаною борошном, розкачайте невеликі порції охолодженого тісто до товщини 8-10 мм. Виріжте тісто формочками.

3
Випікайте 8-10 хвилин у розігрітій духовці, виймайте, коли печиво ще здається блідим. Якщо краї сильно зарум'яняться, печиво буде твердим, а нам воно потрібне саме м'яким і злегка розсипчастим. Зніміть з дек через 2-3 хвилини і викладіть на решітку, для охолодження. Новорічне печиво готове.

Смачного.

© 2010 ТД "Майола". Усі права застережено.
79018, Україна, м.Львів, вул. Городоцька, 155

Design by VitGroup
Powered by VitGroup CMSBLOG