Майола – олія для ваших кулінарних шедеврів

Мапа сайтуМапа сайту КонтактиКонтакти

«Вальдорф» з куркою


4 порції

0:45 год.

471 ккал.

Рецепти від

  • Білки38 г
  • Жири27 г
  • Вуглеводи20 г
  • Цукор19 г

Інгредієнти:

500 г червоних яблук нарізаних кубиками
3 ст. ложки свіжого лимонного соку
150 мл нежирного майонезу
  Листки 1 селери
4 цибулини шалот, нарізані
1 розтовчений зубчик часнику
90 г грецьких горіхів
500 г відвареної курятини нарізаної кубиками
1 качан латука
  Перець
  Шматки яблука та горіхи для прикраси

Приготування:

1
Покладіть яблука в миску, додайте лимонний сік і 1 ст. ложку майонезу. Залиште на 40 хв.
2
Наріжте якомога тонше селеру. Змішайте селеру, шалот, часник та грецькі горіхи з яблуками та додайте решту майонезу, перемішайте.
3
Додайте куряче м’ясо і перемішайте з рештою інгредієнтів.
4
Встеліть тарілку листям латука. На листя викладіть гіркою салат поперчіть та прикрасьте яблуками та грецькими горіхами.

Смачного.

© 2010 ТД "Майола". Усі права застережено.
79018, Україна, м.Львів, вул. Городоцька, 155

Design by VitGroup
Powered by VitGroup CMSBLOG