Майола – олія для ваших кулінарних шедеврів

Мапа сайтуМапа сайту КонтактиКонтакти

Рибний суп по-середземноморськи


4 порції

1:15 год.

316 ккал.

Рецепти від

  • Білки53 г
  • Жири7 г
  • Вуглеводи5 г
  • Цукор4 г

Інгредієнти:

1 ст. ложка соняшникової олії Майола або оливкової
1 грубо нарізана цибуля
2 подрібнених зубчика часнику
425 г рибного бульйону
150 мл сухого білого вина
1 лавровий листок
По 1 гілочці тим’яну, розмарину і орегано
450 г щільного білого філе риби, без шкірки і порізаної на кубики
450 г свіжих мідій
400 г консервованих нарізаних помідорів
25 г розморожених очищених креветок
  Сіль та перець
  Гілочки тим’яну для прикраси

Приготування:

1
Розігрійте олію Майола у великій кастрюлі злегка підсмажте цибулю та часник протягом 23 хвилин.
2
Влийте вина та бульйон і доведіть до кипіння.
3
Зв’яжіть ниткою лавровий лист з травами і покладіть в кастрюлю разом з рибою та мідіями. Перемішайте, накрийте та варіть на невеликому вогні 5 хвилин.
4
Додайте помідори та креветки варіть ще 3-4 хвилини до готовності риби.
5
Видаліть трави та мідії, що не розкрилися. Приправте за смаком та розлийте у підігріті тарілки.
6
Прикрасьте гілочками тим’яну та подайте з шматками лимона та тостами.

Смачного.

© 2010 ТД "Майола". Усі права застережено.
79018, Україна, м.Львів, вул. Городоцька, 155

Design by VitGroup
Powered by VitGroup CMSBLOG