Майола – олія для ваших кулінарних шедеврів

Мапа сайтуМапа сайту КонтактиКонтакти

Солодкий перець з розмарином


4 порції

0:30 год.

201 ккал.

Рецепти від

  • Білки2 г
  • Жири19 г
  • Вуглеводи6 г
  • Цукор6 г

Інгредієнти:

4 ст. ложки соняшникової олії Майола
  Терта цедра 1 лимона
4 ст. ложки лимонного соку
1 ст. ложка бальзамічного оцету
1 ст. ложка товченого свіжого розмарину або 1 ч. ложка сухого
2 червоних солодких перця розділених навпіл
2 помаранчевих солодких перця розділених навпіл
2 ст. ложки кедрових горіхів
  Сіль та перець
  Гілочки свіжого розмарину для прикраси

Приготування:

1
Змішайте олію Майола, цедру лимона, лимонний сік, оцет, розмарин, сіль та перець.
2
Розмістіть солодкий перець шкіркою догори на решітку гриля, постеливши на неї фольгу. Змажте перець сумішшю з олією.
3
Смажте перці 3-4 хвилини до обвалення шкірки, часто змазуючи сумішшю з лимонним соком. Вийміть з печі та накрийте фольгою.
4
Тим часом посмажте кедрові горішки на грилі 2-3 хвилини. Акуратно не спаліть.
5
Зніміть з перців шкірку, наріжте їх смужками і покладіть на підігріту тарілку. Посипте кедровими горішками і полийте рештою лимонного соку. Прикрасьте гілочками розмарину. Подавйте.

Смачного.

© 2010 ТД "Майола". Усі права застережено.
79018, Україна, м.Львів, вул. Городоцька, 155

Design by VitGroup
Powered by VitGroup CMSBLOG