Майола – олія для ваших кулінарних шедеврів

Мапа сайтуМапа сайту КонтактиКонтакти

Пастухова запіканка


4 порції

1:40 год.

378 ккал.

Рецепти від

  • Білки33 г
  • Жири12 г
  • Вуглеводи37 г
  • Цукор8 г

Інгредієнти:

700 г пісного баранячого або яловичого фаршу
2 нашатковані цибулини
225 г моркви кубиками
1-2 розтовчених зубчика часнику
1 ст. ложка муки
200 мл яловичого бульйону
200 г консервованих нарізаних помідорів
1 ч. ложка соусу ворчестер
½ ч. ложки сухого шалфею або орегано
750 г картоплі
25 г маргарину
3-4 ст. ложки нарізаних шматками шампіньйонів
  Сіль та перець

Приготування:

1
Викладіть фарш в кастрюлю з грубим дном і потушкуйте, помішуючи без додавання жиру до коричневого кольору.
2
Додайте цибулю, моркву та часник, тушкуйте ще 10 хвилин. Змішайте з мукою і готуйте 1 хвилину. Влийте поволі бульйон, додайте томати і доведіть до кипіння.
3
Додайте соус ворчестер, сіль, перець та трави і тушкуйте на малому вогні 25 хвилин помішуючи.
4
Відваріть картоплю. Відцідіть та розімніть додавши маргарин, приправи та достатньо молока, щоб пюре можна було вичавити з формувального пакету з трубчастою насадкою.
5
Додайте до фаршу гриби і приправте за смаком. Вкладіть фарш в глибоку термостійку посудину.
6
Вичавіть з формувального пакету пюре, щоб рівномірно покрити ним фарш. Запікайте в розігрітій до 200 ⁰С духовці 30 хвилин.

Смачного.

© 2010 ТД "Майола". Усі права застережено.
79018, Україна, м.Львів, вул. Городоцька, 155

Design by VitGroup
Powered by VitGroup CMSBLOG