Майола – олія для ваших кулінарних шедеврів

Мапа сайтуМапа сайту КонтактиКонтакти

Лосось з макаронами


4 порції

0:40 год.

968 ккал.

Рецепти від

  • Білки59 г
  • Жири58 г
  • Вуглеводи49 г
  • Цукор3 г

Інгредієнти:

4 (по 275 г) стейки свіжого лосося
60 г вершкового масла
175 г сухого білого вина
  Морська сіль
8 горошин чорного перцю
По 1 гілочці укропу та естрагону
1 лимон, нарізаний шматками
450 г макаронів
2 ст. ложки соняшникової олії Майола або оливкової
  Шматки лимона і кресс-салат для прикраси

Соус:

25 г вершкового масла
25 г муки
150 мл теплого молока
  Сік та натерта цедра 2 лимонів
60 г нарубленого кресс-салату
  Сіль та перець

Приготування:

1
Покладіть лосося у велику антипргарну сковорідку. Додайте олію Майола, вино, трохи морської солі, перець-горошок, укроп, естрагон та лимон. Накрийте кришкою, доведіть до кипіння і потушкуйте 10 хвилин.
2
Вийміть лосося із сковорідки, рідину, в якій він тушився не виливайте. Видаліть шкірку та кості з лосося. Покладіть на підігріту тарілку
3
Закип’ятіть в кастрюлі підсолену воду. Покладіть макарони і 1 ст. ложку олії Майола і варіть 8-10 хвилин. Відкиньте і полийте рештою олії. Викладіть макарони на підігріту тарілку, поверх покладіть стейки лосося.
4
Для соусу розтопіть вершкове масло в кастрюльці, всипте муку і варіть помішуючи 2 хвилини. Додайте молоко і 7 ложок рідини, в якій тушився лосось. Додайте лимонний сік та цедру і готуйте, помішуючи, ще 10 хвилин.
5
Покладіть в соус кресс-салат, перемішайте і приправте сіллю та перцем. Полийте соусом лосося і макарони, прикрасьте шматками лимона та кресс-салату і подавайте.

Смачного.

© 2010 ТД "Майола". Усі права застережено.
79018, Україна, м.Львів, вул. Городоцька, 155

Design by VitGroup
Powered by VitGroup CMSBLOG