Майола – олія для ваших кулінарних шедеврів

Мапа сайтуМапа сайту КонтактиКонтакти

Морквяна запіканка з маком


4 порції

0:50 год.

138 ккал.

Рецепти від

  • Білки2 г
  • Жири1 г
  • Вуглеводи32 г
  • Цукор31 г

Інгредієнти:

675 г моркви, нарізаною соломкою
1 цибулина-порей нарізана кусочками
300 мл свіжого апельсинового соку
2 ст. ложки прозорого меду
1 розтовчений зубчик часнику
1 ч. ложка суміші спецій
2 ч. ложки нарізаного тим’яну
1 ст. ложка макових зернят
  Сіль та перець
  Свіжий тим’ян та цедра апельсину для прикраси.

Приготування:

1
Поваріть 5-6 хвилин моркву та порей в киплячій підсоленій воді. Злийте воду і перекладіть овочі в неглибокий посуд для запікання.
2
Змішайте апельсиновий сік, мед, часник, спеції і тим’ян і полийте цією сумішшю овочі. Посоліть і поперчіть за смаком.
3
Накрийте кришкою і поставте в духовку, розігріту до 180 ºС, на 30 хвилин.
4
Зніміть кришку та посипте овочі маком. Прикрасьте свіжим тим’яном та цедрою апельсина і подавайте.

Смачного.

© 2010 ТД "Майола". Усі права застережено.
79018, Україна, м.Львів, вул. Городоцька, 155

Design by VitGroup
Powered by VitGroup CMSBLOG