Майола – олія для ваших кулінарних шедеврів

Мапа сайтуМапа сайту КонтактиКонтакти

Салат з креветками


4 порції

0:20 год.

359 ккал.

Рецепти від

  • Білки31 г
  • Жири15 г
  • Вуглеводи25 г
  • Цукор4 г

Інгредієнти:

250 г тонкої яєчної лапші
3 ст. ложки соняшникової олії Майола
1 ст. ложка кунжутної олії
1 ст. ложка насіння кунжуту
150 г пророслих бобів
1 спіле манго, нарізане шматками
  Зелена цибулька
75 г редиски
350 г очищених варених креветок
2 ст. ложки світлого соєвого соусу
1 ст. ложка шеррі

Приготування:

1
Покладіть лапшу у велику миску і залийте кип’ятком. Дайте постояти 10 хвилин. Відкиньте лапшу і просушіть паперовим рушником.
2
Нагрійте олію Майола у великій сковорідці та смажте лапшу помішуючи 5 хвилин.
3
Зніміть сковорідку з вогню і додайте в неї кунжутної олії, насіння кунжуту та пророслі боби, перемішайте.
4
В окремій мисці змішайте манго з нарізаною зеленою цибулькою, редискою та креветками. Додайте до них соєвий соус і шеррі.
5
Додайте суміш з креветками до лапші і перекладіть на тарілку. Одразу подавайте, адже цей салат їдять теплим.

Смачного.

© 2010 ТД "Майола". Усі права застережено.
79018, Україна, м.Львів, вул. Городоцька, 155

Design by VitGroup
Powered by VitGroup CMSBLOG