Майола – олія для ваших кулінарних шедеврів

Мапа сайтуМапа сайту КонтактиКонтакти

Салат з буряком та апельсином


4 порції

1:00 год.

240 ккал.

Рецепти від

  • Білки10 г
  • Жири2 г
  • Вуглеводи49 г
  • Цукор29 г

Інгредієнти:

225 г суміші довгого очищеного та неочищеного рису
4 великих апельсини
450 г очищеного вареного буряку
2 качана салатного цикорія
  Сіль та перець
  Нарізана шнітт-цибуля для прикраси

Соус:

4 ст. ложки нежирного натурального (несолодкого) йогурта
1 розтовчений зубчик часнику
1 ст. ложка цільнозернової гірчиці
½ ч. ложки тертої цедри апресину
2 ч. ложки прозорого меду

Приготування:

1
Відваріть рис, відкиньте та остудіть.
2
Зріжте шкірку та білу плівку з апельсинів над мискою, щоб сік в неї стікав. Розріжте на дольки. Покладіть дольки в іншу миску. Накрийте сік кришкою і поставте в холодильник.
3
Наріжте буряк маленькими кубиками. Змішайте з дольками апельсину, накрийте кришкою і поставте в холодильник.
4
Відварений рис змішайте з соком апельсина, посоліть та поперчіть.
5
Покладіть по краях 4 тарілок листки салату. В центр тарілок викладіть рис, а згори на нього буряк з апельсинами.
2
Змішайте всі інгредієнти соусу і полийте ним салат. Прикрасьте шнітт-цибулею.

Смачного.

© 2010 ТД "Майола". Усі права застережено.
79018, Україна, м.Львів, вул. Городоцька, 155

Design by VitGroup
Powered by VitGroup CMSBLOG