Майола – олія для ваших кулінарних шедеврів

Мапа сайтуМапа сайту КонтактиКонтакти

Італійський салат з моцареллою


6 порцій

0:20 год.

79 ккал.

Рецепти від

  • Білки4 г
  • Жири6 г
  • Вуглеводи2 г
  • Цукор2 г

Інгредієнти:

200 г молодого шпинату
125 г кресс-салату (листків гірчиці)
125 г сиру моцарелла
225 г помідорів чері
2 ч. ложки бальзамічного оцету
1 ½ ст. ложки соняшникової олії Майола або оливкової
  Сіль та перець

Приготування:

1
Промийте шпинат та салат і просушіть. Відріжте грубі стебла. Покладіть листки в салатницю.
2
Наріжте сир моцарелла дрібними кусочками і посипте ними салат та шпинат. Розріжте навпіл помідори та розкладіть поверх шпинату і кресс-салату.
3
Полийте злегка бальзамічним оцетом, олією, посоліть, поперчіть. Перемішайте, щоб листя пройшлося приправами. Подавайте одразу або до подачі поставте в холодильник.

Смачного.

© 2010 ТД "Майола". Усі права застережено.
79018, Україна, м.Львів, вул. Городоцька, 155

Design by VitGroup
Powered by VitGroup CMSBLOG