Майола – олія для ваших кулінарних шедеврів

Мапа сайтуМапа сайту КонтактиКонтакти

Салат з картоплею та редискою


4 порції

0:40 год.

140 ккал.

Рецепти від

  • Білки3 г
  • Жири6 г
  • Вуглеводи20 г
  • Цукор3 г

Інгредієнти:

450 г молодої картоплі, розрізаної навпіл
½ огірка, нарізаного тонкими кільцями
2 ч. ложки солі
  Пучок редиски, нарізаний тонкими кільцями

Соус:

1 ст. ложка негострої гірчиці
2 ст. ложки соняшникової олії Майола або оливкової
1 ст. ложка білого оцету
2 ст. ложки суміші нарізаних трав

Приготування:

1
Відваріть картоплю, злийте воду і дайте їй вистигнути
2
Розкладіть на тарілці огірок і посипте сіллю. Дайте постояти 30 хвилин, а потім помийте холодною проточною водою і обсушіть паперовим рушником.
3
Красиво розкладіть шматочки огірка на тарілку а згори шматки редиски. Покладіть на середину картоплю гіркою.
4
Налийте всі інгредієнти соусу в банку і закрутіть кришку. Сильно розтрясіть і сумішшю полийте салат.
5
До подачі на стіл поставте в холодильник.

Смачного.

© 2010 ТД "Майола". Усі права застережено.
79018, Україна, м.Львів, вул. Городоцька, 155

Design by VitGroup
Powered by VitGroup CMSBLOG