Майола – олія для ваших кулінарних шедеврів

Мапа сайтуМапа сайту КонтактиКонтакти

Зелений салат з насінням кунжута


4 порції

0:10 год.

78 ккал.

Рецепти від

  • Білки3 г
  • Жири3 г
  • Вуглеводи3 г
  • Цукор8 г

Інгредієнти:

125 г пророслих бобів
1,5 ст. ложки нарізаної свіжої кінзи
3 ст. ложки свіжого соку лайму
½ ч. ложки помірно гострого порошку чилі
1 ч. ложка цукру
½ ч. ложки солі
3 стебла селери
1 великий зелений солодкий перець
1 велике зелене яблуко
2 ст. ложки смаженого насіння кунжуту для прикраси

Приготування:

1
Промийте боби і злийте з них воду. Викиньте ті, які потемніли, тому що в цій страві важливо щоб вони були свіжими та хрусткими.
2
Для соусу змішайте кінзу з соком лайму, порошком чилі, цукром та сіллю в невеликій кількості.
3
Наріжте невеликими шматочками селеру, перець та яблуко. Все це покладіть в ммиску і перемішайте.
4
Безпосередньо перед подачею салату на стіл полийте його соусом і перемішайте. І посипте салат насінням кунжуту.

Смачного.

© 2010 ТД "Майола". Усі права застережено.
79018, Україна, м.Львів, вул. Городоцька, 155

Design by VitGroup
Powered by VitGroup CMSBLOG