Майола – олія для ваших кулінарних шедеврів

Мапа сайтуМапа сайту КонтактиКонтакти

Суп з крабами


6 порцій

1:35 год.

112 ккал.

Рецепти від

  • Білки7 г
  • Жири2 г
  • Вуглеводи18 г
  • Цукор5 г

Інгредієнти:

1 середнього розміру відварений краб
90 г довго зернового рису
600 мл нежирного молока
600 мл рибного бульйону
1 ст. ложка анчоусної пасти
2 ч. ложки лаймового або лимонного соку
2 ч. ложки нарізаної свіжої зелені петрушки
3-4 ст. ложки сметани
  Сіль та перець
  Зелена цибулька для прикраси.

Приготування:

1
Вийміть та відкладіть з краба все м'ясо. Окремо розломіть клешні та вийміть звідти м'ясо і порубіть його та відкладіть
2
Покладіть рис в кастрюлю та налийте молока. Повільно доведіть до кипіння. Накрийте та варіть 20 хвилин. Докладіть крабове м'ясо та приправи і варіть ще 5 хвилин.
3
Остудіть трошки. Протріть через сито або змішайте в блендері до однорідної маси.
4
Налийте суп у чисту кастрюлю, додайте рибний бульйон, покладіть решту крабового м’яса з клешнів. Доведіть до кипіння на малому вогні, додайте анчоусну пасту, лимонний або лаймовий сік, додайте спеції.
5
Варіть на малому вогні ще 2-3 хвилини. Киньте петрушку. Розлийте по тарілках в кожну дайте по ложці сметани та прикрасьте цибулькою.

Смачного.

© 2010 ТД "Майола". Усі права застережено.
79018, Україна, м.Львів, вул. Городоцька, 155

Design by VitGroup
Powered by VitGroup CMSBLOG