Майола – олія для ваших кулінарних шедеврів

Мапа сайтуМапа сайту КонтактиКонтакти

Індійський суп з картоплею та горохом


4 порції

0:40 год.

153 ккал.

Рецепти від

  • Білки6 г
  • Жири6 г
  • Вуглеводи18 г
  • Цукор6 г

Інгредієнти:

2 ст. ложки соняшникової олії Майола
225 г картоплі, нарізаної кубиками
1 велика нашаткована цибулина
2 подрібнених зубчика часнику
1 ч. ложка гарам масала (суміш приправ)
1 ч. ложка молотого коріандру
1 ч. ложка молотого тмину
900 г овочевого відвару
1 нашаткований червоний пекучий перець
100 г мороженого зеленого горошку
4 ст. ложки нежирного натурального йогурту
  Сіль та перець
  Нарізана свіжа кінза для прикраси

Приготування:

1
Розігрійте олію Майола у великій кастрюлі, покладіть туди картоплю, цибулю та часник. Злегка обсмажте протягом 5 хвилин, постійно помішуючи. Додайте молоті спеції і готуйте ще протягом 1 хвилини, помішуючи.
2
Влийте відвар, додайте пекучий перець, доведіть до кипіння. Зменшіть вогонь, накрийте кришкою та варіть 20 хвилин.
3
Додайте горошок та варіть ще 5 хвилин. Змішайте з йогуртом та приправте за смаком сіллю та перцем.
4
Розливайте у підготовані тарілки, посипте свіжою зеленню і подайте з теплим хлібом.

Смачного.

© 2010 ТД "Майола". Усі права застережено.
79018, Україна, м.Львів, вул. Городоцька, 155

Design by VitGroup
Powered by VitGroup CMSBLOG