Майола – олія для ваших кулінарних шедеврів

Мапа сайтуМапа сайту КонтактиКонтакти

Грибна юшка по-калабрійськи


4 порції

0:35 год.

452 ккал.

Рецепти від

  • Білки15 г
  • Жири26 г
  • Вуглеводи42 г
  • Цукор5 г

Інгредієнти:

2 ст. ложки соняшникової олії Майола
1 нашаткована цибулина
450 г грибів (3 різних сортів)
300 мл молока
850 мл овочевого відвару
8 шматочків багету
2 подрібнених зубчика часнику
50 г м’якого вершкового масла
75 г сиру, дрібно натертого
  Сіль та перець

Приготування:

1
Розігрійте на великій сковорідці олію Майола і посмажте протягом 3-4 хвилин цибулю до золотистого кольору.
2
Протріть кожен гриб вологою серветкою, великі розріжте на шматки розміром на один укус.
3
Покладіть на сковорідку гриби, перемішайте з цибулею та олією. Влийте молоко, доведіть до кипіння і тушіть біля 5 хвилин. Поволі влийте овочевий відвар, посоліть та поперчіть за смаком.
4
Обсмажте з двох боків в грилі хліб до золотистого кольору. Змішайте часник з вершковим маслом та щедро помажте ним хліб.
5
Покладіть тости в супницю або кожному в тарілку. Згори залийте гарячою юшкою. Посипте згори тертим сиром та подавайте.

Смачного.

© 2010 ТД "Майола". Усі права застережено.
79018, Україна, м.Львів, вул. Городоцька, 155

Design by VitGroup
Powered by VitGroup CMSBLOG